of 63998 LinkedIn

Special Omgevingswet 2021

Afbeelding

De invoering van de Omgevingswet is met een half jaar uitgesteld tot 1 juli 2022. Dat brengt voor gemeenten nieuwe uitdagingen met zich mee die in de special Omgevingswet van 3 september as. worden behandeld.

Hoe houd je na dit zoveelste uitstel de urgentie in het gemeentehuis overeind om met de wet aan de slag te gaan? Hoe kun je bij een belangrijke gemeentelijke opgave als de energietransitie nu al op de Omgevingswet voorsorteren? Tot slot staat in een essay de vraag centraal wat gemeenten bij de invoering van de Omgevingswet kunnen leren van de eerdere decentralisaties in het sociaal domein. 

 

De special Omgevingswet van Binnenlands Bestuur verschijnt op vrijdag 3 september 2021.  U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 30 augustus 2021 11:00 uur.

Ruim 43.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders hebben een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het magazine elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het magazine is al meer dan 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers worden meer dan uitstekend gelezen.

Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen in deze special? Neem dan contact op met onze sales collega's en vraag naar de advertentie mogelijkheden! 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 10 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 62.000 leden
  • Magazine (papier+online) 44.528 abo (op privé adres)
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand
  • Nieuwe samenwerking Binnenlands Bestuur en Finance.nl

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl