of 65101 LinkedIn

Special Succes met Europa

Afbeelding


Brussel een onneembare vesting? Of juist een suikeroom? Het eerste als je op je handen blijft zitten. Het tweede als je bereid bent tijd en energie te steken in de relatie. Want inderdaad: als je “Gemakkelijk Geld” intypt in je routeplanner kom je niet snel uit in de Brusselse Wetstraat.


Toch valt er genoeg te halen in Europa. Diverse Nederlandse gemeenten en provincies hebben dat gelukkig ook al ontdekt. Tip: trek samen op met andere overheden, dat verhoogt je kansen. Hoe dan ook: laat die miljarden niet verstoffen en lees in deze laatste special van het jaar hoe je toegang krijgt tot de Europese subsidies.

 

  1. Hoe kunnen lokale en regionale overheden meer grip krijgen op wat er in Brussel gebeurt? Herman van Rompuy, oud-voorzitter van de Europese Raad, ziet volop mogelijkheden. 

  2. Welke gemeenten zijn de ware meesters in het binnenhalen van Europees geld?

  3. Voor Nederland ligt in Brussel liefst 6 miljard euro klaar aan coronasubsidie. Mits er een Nationaal Herstelplan komt. Daar gaat een nieuw kabinet zich echter pas over buigen. Maar een tipje van de sluier lichten we al op. 

  4. De Europese Unie ziet een belangrijke rol voor wetenschap en innovatie in het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken na de coronacrisis. Wat kunnen rijk, provincies en gemeenten doen om aan te sluiten bij het EU-beleid op dat terrein en ervan te profiteren?

 

De unieke uitgave verschijnt op vrijdag 10 december, u kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 6 december 11.00. 


Ruim 43.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders hebben een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het magazine elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het magazine is al meer dan 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers worden meer dan uitstekend gelezen.

Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen in deze special? Neem dan contact op met onze sales collega's en vraag naar de advertentie mogelijkheden! 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 12 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met 65.000+ leden
  • Magazine (papier+online) 43.000 abo (op privé adres)
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand
  • Nieuwe samenwerking Binnenlands Bestuur en Finance.nl

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl