of 59082 LinkedIn

Companen

Companen: advies voor woningmarkt en leefomgeving

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Al een halve eeuw. 

Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland.

Waar nodig doen we onderzoek en putten we uit onze schat aan kennis van iedere regio in Nederland. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden.

Companen inspireert, verbindt en begeleidt. In opdracht van gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk.

Door verbinding van kennis kan Companen opdrachtgevers beter van dienst zijn. Companen is partner van kennisinstellingen op haar vakgebied. Zij zoekt samenwerking met andere gerenommeerde onderzoeks- en adviesbureaus om op integrale vragen volwaardige antwoorden te kunnen geven.


 • Kennisbijeenkomsten Prestatieafspraken

  Companen Reageer
  Aedes heeft, in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Companen gevraagd de kennisbijeenkomst Prestatieafspraken te organiseren.
 • WoON2018 dashboards; een wereld aan inzichten in de actuele woningmarkt

  WoON2018 dashboards; een wereld aan inzichten

  Companen Reageer
  De kernpublicatie van het WoON2018 biedt een wereld aan inzichten in de actuele woningmarkt. Gemiddelden geven echter vaak een algemeen beeld met kenmerken die niet altijd relevant zijn voor uw …
 • Huisvesting internationale arbeidsmigranten. De toename van het aantal internationale
arbeidsmigranten zet de lokale woningmarkt verder onder druk

  Huisvesting internationale arbeidsmigranten

  Companen Reageer
  De economie groeit en er is een omvangrijke behoefte aan personeel. Bedrijven in Nederland zetten steeds vaker internationale arbeidsmigranten in om aan de groeiende arbeidsvraag te voldoen.
 • Prestatieafspraken 2019. Drie onderwerpen die bij het opstellen de boventoon voerden: de omvang van de sociale woningvoorraad, de energietransitie en wonen met zorg.

  Prestatieafspraken 2019

  Companen Reageer
  Eind vorig jaar hebben huurdersorganisaties, woningcorporaties en gemeenten de prestatieafspraken voor 2019 getekend. Companen heeft zelf verschillende processen om prestatie­afspraken op te …

Contactgegevens

Companen

Gebouw De Enk

Tivolilaan 205, 6824 BV Arnhem

 

026-3512532

www.companen.nl
info@companen.nl


Meest gelezen

Whitepapers

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers