of 59123 LinkedIn

Diana Teunissen

Diana Teunissen is sinds december 2013 lid van de directie van het Nationaal Archief. Tot haar portefeuille behoren onder andere de ontwikkeling en het beheer van de digitale infrastructuur, kennisontwikkeling en innovatie, advies en dienstverlening. Daarnaast vervult zij de rol van Chief Information Officer. Diana werkte eerder bij de Inspectie van het Onderwijs als directeur Bedrijfsvoering. Daarvoor werkte zij bij de Raad voor de Kinderbescherming en bij de Koninklijke Landmacht in verschillende functies als organisatieadviseur, controller en manager.

  • Het pronkstuk over 50 jaar

    Reageer

    Tegenwoordig is er iedere dag wel iets om bij stil te staan. Er is de Fiets naar je Werk Dag, de Dag van de Verpleging, de Wereld Kus Dag en niet te vergeten de Dag van het Levenslied. 26 juli staat nog niet in deze kalender, maar verdient volgens mij zeker een plek. 

  • Samenwerken over grenzen

    Reageer

    ‘Grenzeloos’ was onlangs het thema van de archiefdagen, het jaarlijkse congres voor de archief- en informatieprofessionals. Het thema van het recente VNG jaarcongres was ‘Over grenzen’. Toeval of niet?