carrière / Partnerbijdrage

Wat is vitaal leiderschap?

Webinar van de maand september.

01 september 2022
Leiderschap

Vragen durven stellen over gezondheid, leefstijl en geluk, maar ook over de angsten en verlangens van medewerkers. Dat zijn kenmerken van vitaal leiderschap.

Als je dit goed toepast, worden de intrinsieke drijfveren van mensen zichtbaar en kunnen die op de juiste plek in de organisatie worden ingezet. Hoe dit werkt komt aan bod in dit webinar van vitalogen Hanneke van Engelen en Maaike Kuijpers.

Over de spreker(s)

De missie van vitaloog Hanneke van Engelen is om individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer energie. Dit doet ze door de vertaling te maken van de behoeftes (op alle gebieden van vitaliteit) naar een praktische en energieke aanpak. Hannekes motto is: Ieder mens is uniek en mensen maken het verschil.

De missie van vitaloog Maaike Kuijpers is om organisaties en medewerkers weer te laten bruisen van energie. Zij gelooft dat vitaliteit de sleutel is om het beste uit jezelf te halen. Aandacht voor vitaliteit levert een enorme win-win op voor organisatie en medewerker.

Kosteloos dit webinar volgen?

Dat kan nog t/m 30 september 2022. Geef je daarvoor op voor ons webinar van de maand, en ontvang elke maand een nieuw webinar in je inbox!

Schrijf je nu in! 

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.