carrière / Partnerbijdrage

De vijf aspecten van sterk leiderschap

De vijf aspecten van sterk leiderschap. Webinar van de maand.

03 september 2021
Webinar-van-de-maand-ad.jpg

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand september is dit het webinar: De vijf aspecten van sterk leiderschap door Rob Kimpen. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Wil jij jezelf of jouw organisatie verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap en leidinggeven? Dan is ons nieuwe webinar van de maand echt iets voor jou! In dit webinar behandelt Rob Kimpen, bedrijfskundig adviseur, de vijf belangrijkste basiselementen van leiderschap en krijg je concrete handvatten aangereikt om succesvoller leiding te geven.

Het webinar is in de hele maand september gratis te bekijken!

Over de spreker

Rob Kimpen is bedrijfskundig adviseur en oprichter van HKB Veldhoven. Hij heeft een ruime ervaring in leidinggevende functies en het thema leiderschap heeft zijn grote interesse. Op bedrijfskundig vlak is hij gespecialiseerd in leiderschap, verandermanagement, mensgericht ondernemen, innovatie en procesmanagement.

Kosteloos dit webinar volgen?

Het webinar is gratis te volgen in de gehele maand april. Schrijf je hier direct in om elke maand kosteloos een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.