carrière / Partnerbijdrage

Versterk je mentale veerkracht

Wat is het? Wat doet het voor je persoonlijke groei?

03 januari 2022
Versterk-je-mentale-kracht.png

Webinar van de maand: In januari 2022 kosteloos te volgen.

Haak jij na een tegenslag snel af waardoor je je doelen links laat liggen? Of merk je dat je negatieve mentaliteit je persoonlijke groei tegenzit? De oplossing hiervoor, is het werken aan je mentale veerkracht. Het vermogen om met tegenslagen om te gaan is altijd belangrijk, aangezien deze er altijd zullen zijn.

In dit webinar vertellen Inge Evers en Ludwig Antonissen je onder andere:

  • Wat mentale (veer)kracht precies is en hoe je die kunt vergroten
  • Wat dit doet voor je persoonlijke groei
  • Welke werkgerelateerde energiebronnen je hiervoor kunt aanspreken

Over de sprekers

Inge Evers is als vitaloog verbonden aan training- en adviesbureau Vitalogisch. Samen met Ludwig laat ze teams en organisaties op een ludieke, enthousiaste en energieke manier kennis maken met vitaliteit tijdens een AANjagersvlucht. Aan het eind van de AANjagersvlucht is vitaliteit geen woord meer, maar een duidelijk vluchtdoel of vliegplan voor het team of organisatie.

Ludwig Antonissen, alias de Breinpiloot, weet als geen ander hoe je met praktische trucs veranderingen in denkpatronen een boost kunt geven. Hoogvliegend, laagvliegend, hij is in staat om je telkens vanuit een ander perspectief naar de gebaande paden van je gedachtewereld te laten kijken. Als spreker, trainer en coach heeft hij zich toegelegd op Vitalogie en het ‘Hele Brein Denken. Dit kan zowel persoonlijk als in team- en organisatieverband.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Inschrijven

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.