carrière / Partnerbijdrage

Leren leren

Webinar van de maand februari.

08 februari 2023
SkillsTown

Wil jij je leervermogen aanscherpen en effectiever kennis opdoen? In dit webinar leert Boertien Vergouwen Overduin (BVO) je leren!

Binnen organisaties zie je vaak dat alleen de successen worden gevierd, maar dat nog te weinig wordt stilgestaan bij wat mensen kunnen leren van wat minder goed is gelukt. Dat is zonde!

Natuurlijk leer je van je successen, maar ook juist de dingen die anders lopen dan gepland bieden je een kans om te leren. Niet als doel op zich, maar als middel om het leervermogen aan te scherpen en effectiever te benutten, en dus succesvoller te worden. Op naar een veilige omgeving voor briljante mislukkingen!

Over de spreker(s)

Leerrendement en return on investment staan bij BVO voorop. Met hun klassikale trainingen spelen ze optimaal in op de ontwikkelbehoefte van mensen. Zodat zij echt het verschil kunnen maken. Voor zichzelf, en dus meteen ook voor hun organisatie.

Kosteloos dit webinar volgen?
Dat kan nog t/m 28 februari 2023. Geef je daarvoor op voor ons webinar van de maand, en ontvang elke maand een nieuw webinar in je inbox!

Schrijf je nu in

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.