carrière / Partnerbijdrage

In 6 stappen grip op je geld

Webinar van de maand november.

01 november 2022
Geld

Hoe krijg je meer grip op je persoonlijke financiën? Hoe zorg je ervoor dat je maandelijks (meer) geld overhoudt om te sparen of voor noodzakelijke reserveringen? In dit webinar van de maand krijg je van financieel coach Monica Helbig een stappenplan om financiële rust te creëren voor jezelf.

Dit webinar is een van de online trainingen uit onze nieuwste leerlijn: Word financieel fit. Voor veel mensen liggen er deze dagen financiële problemen op de loer. Als werkgever is het goed om je medewerkers hier zoveel mogelijk bij te ondersteunen.

Wil jij deze leerlijn beschikbaar stellen voor jouw medewerkers? Ontdek op deze pagina de mogelijkheden van een online leerplatform. Ben je al klant bij SkillsTown? Neem dan contact op met je Learning Professional om de leerlijn klaar te zetten voor je medewerkers.

Over de spreker

Monica Helbig is financieel coach en trainer. Haar missie is om te zorgen dat alle Nederlanders financiële rust hebben, bewust met hun geld omgaan en hun dromen waar maken.

Kosteloos dit webinar volgen?

Dat kan nog t/m 30 november 2022. Geef je daarvoor op voor ons webinar van de maand, en ontvang elke maand een nieuw webinar in je inbox!

Schrijf je nu in!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.