carrière / Partnerbijdrage

Beter presteren met prestatiemanagement

Evaluatiegesprekken een 'moetje'?

06 december 2021
Prestatiemanagement.png

We zitten alweer in de laatste maand van het jaar en het is weer tijd voor evaluatiegesprekken. Helaas worden deze door velen ervaren als een administratief ‘moetje’ en leiden standaard formulieren vaak het gesprek. Dat kan anders, de vraag is alleen: hoe?

Medewerkers neem je aan voor een bepaalde functie, omdat ze bepaalde skills en talenten hebben. Prestatiemanagement is belangrijk om deze persoonlijke talenten goed in te kunnen zetten, om zo organisatiedoelen te behalen. Maar het levert ook betrokkenheid en werkgeluk op, twee factoren die van grote invloed zijn op prestaties.

In dit webinar geeft Roy van Bijsterveld je onder andere antwoord op de vragen:

  • Hoe richt je prestatiegesprekken in?
  • Hoe leg je de focus op ontwikkeling en werkgeluk?
  • Hoe kun je de vrijheid in prestatiedoelen geven en toch bijdragen aan de organisatiedoelen?

Over de spreker

Roy van Bijsterveld is talentontwikkelaar en ondersteunt organisaties om talenten te laten bloeien, samen hogere resultaten te bereiken en werkgeluk te verhogen. Maatwerk is zijn standaard als trainer, want door aansluiting te vinden bij de ander krijg je samen meer voor elkaar. Dit doet hij onder andere als eigenaar bij Het Goede Gesprek – HRcyclus.com.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Ik wil me inschrijven

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.