carrière / Partnerbijdrage

10 do’s voor succesvolle medewerkerontwikkeling

10 do’s voor succesvolle medewerkerontwikkeling. Hoe stimuleer je de natuurlijke wil om te leren en te ontwikkelen? Hoe zorg je voor beweging en dan ook nog de goede kant op?

04 september 2018
10-do-s-voor-succesvolle-medewerkerontwikkeling.jpg

Ontwikkelen, bijblijven, innoveren: het is belangrijker dan ooit. Techniek is belangrijk, maar medewerkers maken het verschil. Hoe stimuleer je de natuurlijke wil om te leren en te ontwikkelen? Hoe zorg je voor beweging en dan ook nog de goede kant op? Het antwoord is eigenlijk niet moeilijk, je moet het alleen wel doen! In het gratis webinar van de maand van SkillsTown krijg je praktische handvatten om van medewerkontwikkeling een succes te maken.

De expert: Annerieke Bosman

Annerieke Bosman richt zich op medewerker ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Het agile denken past hier goed bij. Ze zet haar ervaring als consultant, trainer en coach in om medewerkers te ondersteunen bij de omslag in denken en werken die van ze wordt gevraagd.

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de SkillsTown academie.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.