carrière / Partnerbijdrage

De noodzaak van transformatie; hoe dynamisch is jouw organisatiestructuur?

De noodzaak van transformatie; hoe dynamisch is jouw organisatiestructuur?

04 februari 2021
webinar-van-de-maand-februari-2021.1.jpg

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand februari is dit het webinar: “De noodzaak voor transformatie; hoe dynamisch is jouw organisatiestructuur?” door Bart Hugen. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

In dit webinar vertelt Bart over de noodzaak van transformatie en verandervraagstukken en gaat in op vragen zoals: Waarom werken organisaties nog met organogrammen uit de vorige eeuw terwijl de wereld in tien jaar tijd meer is veranderd dan in de honderd jaar ervoor? En wat zijn volgens jou de oorzaken en obstakels die mensen ervaren die transformatie en verandering tegengaan?

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Wat de noodzaak is van changemanagement
  • Waarom dit bijvoorbeeld tijdens de coronacrisis zo belangrijk is
  • Hoe je als organisatie kunt verbeteren dankzij changemanagement

Over de spreker

Bart Hufen studeerde in 1999 af aan de HTS in de richting Technische Bedrijfskunde en in 2009 bij het European Institute for Branding in de richting Brand Management. Schreef mee aan meerdere boeken waaronder ‘Het grote innovatiemodellen boek’, ‘Basisboek Online Marketing’ en lanceerde twee eigen publicaties: ‘Laat met je merk spelen’ en ‘Gamification als motor van verandering’.

Kosteloos dit webinar volgen?

Het webinar is gratis te volgen in de gehele maand februari. Schrijf je hier direct in om elke maand kosteloos een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.