carrière / Partnerbijdrage

Gratis webinar: De kracht van motivatie

De kracht van motivatie. Hoe ontdek je de weg naar jouw ideale loopbaan? Hoe vind jij je persoonlijke levensmissie?

13 juni 2019
Anton-Philips.jpg

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand juni is dit het webinar ‘De kracht van motivatie’ door Anton Philips. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Als geen ander weet Anton Philips hoe het is om verkeerde keuzes te maken in je loopbaan. Hoe het is om te zoeken naar je drijfveren en talent. Hij heeft van dit onderwerp zijn beroep gemaakt. Hoe ontdek je de weg naar jouw ideale loopbaan? Hoe vind jij je persoonlijke levensmissie? In ‘De kracht van motivatie’ helpt Anton Philips je op weg.

Over de spreker

Anton Philips is vanaf zijn jeugd geboeid geweest door ideeën die mensen en organisaties helpen om goed te functioneren. Na zijn studie in Delft werkte hij 15 jaar bij Philips Telecommunicatie en bij Philips Mexico. Hij is oprichter van Emergo, bureau voor loopbaancoaching, training en advies.

Kosteloos dit webinar volgen?

Het webinar over de kracht van motivatie is kosteloos te volgen in de gehele maand juni. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

rob
Wat een nutteloos artikel. Er staat zoveel in wat er niet toe doet. Het motiveert mij in ieder geval niet.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Remy van SkillsTown
Bedankt voor je reactie Ruud, dit artikel is een uitnodiging om het webinar zelf te volgen. Inschrijven kan via www.skillstown.com/webinar-van-de-maand/
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.