carrière / Partnerbijdrage

Hoe haal je het beste uit je mensen?

Hoe haal je het beste uit je mensen? Waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat?

04 februari 2019
Skills-Town.png

Gemotiveerde mensen zijn productiever, laten meer betrokkenheid zien en dragen positief bij aan het resultaat van een organisatie. Maar waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat? Wij denken dat het verschil wordt bepaald door de HR-strategie bewust te richten op de aanwezige talenten en het ontwikkelen en inzetten daarvan. Het vinden van de juiste match tussen ‘vraag en aanbod’ is de essentie van talentmanagement.

Dit gratis webinar van SkillsTown gaat over de toepassing van talentmanagement in jouw organisatie in bijvoorbeeld performance management, mobiliteit of ontwikkeling van mensen. Je ontdekt door middel van de talentmanagement scan op een interactieve manier hoe goed talentmanagement is ingebed in jouw organisatie én welke acties tot verbetering kunnen leiden.

 

Over de expert

Monique is een ervaren senior HR consultant bij Berenschot met een achtergrond in Strategisch HR, Talentmanagement en Leiderschap. Haar ervaring als HR directeur maakt dat ze als consultant goed in staat is te werken aan strategische vraagstukken, maar tegelijkertijd ondersteuning kan bieden aan HR managers vanuit haar praktijk ervaring.

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.