of 59250 LinkedIn

BINNENLANDS BESTUUR BOEKEN


Afbeelding

Heren, Hoeren, Heiligen van Basile Lemaire biedt oplossingen voor het dichten van de vertrouwenskloof tussen de samenleving en haar politieke bestuurders Het vertrouwen van de samenleving in haar politieke bestuurders neemt steeds verder af. Daarmee komt de legitimiteit van het bestuur onder druk te staan. Wat ligt hieraan ten grondslag, en belangrijker, wat kan de bestuurder doen om de vertrouwenskloof te dichten?


Bestuurskundige Basile Lemaire beschrijft in zijn boek Heren, Hoeren, Heiligen op een praktische manier hoe de bestuurder, als mens, het vertrouwensherstel kan inzetten: door te kiezen voor publiek leiderschap, het stellen van publieke doelen en door te kiezen voor het participerend oplossen van maatschappelijke uitdagingen.


Klik hier voor meer informatie en bestellen!

 

 

 

Afbeelding

De Mystery Burger: 

Magazine Binnenlands Bestuur zette sinds begin 2012 iedere week een Mystery Burger op de tribune om te bekijken wat er mis ging en om tips te geven voor verbetering.

 

Mystery Burgers Kemal Rijken en John Bijl doorkruisten het hele land en schreven in totaal 85 columns, waarin zaken als voorzitten, interactie, miscommunicaties en kaders stellen aan bod komen. Alle stukken zijn nu gebundeld in dit boek, en zijn voorzien van extra duiding en uitleg over de meest fundamentele onderdelen van het raadsdebat.

 

Klik hier voor meer informatie en bestellen!

Verstuur dit artikel naar Google+

Contact Boeken

Wilt u meer informatie over de boeken van Binnenlands Bestuur? Neem dan contact op met één van onze collega's:

 

Hoofdredacteur Binnenlands Bestuur

Eric de Kluis

M: 06 - 306 133 01

E: edekluis@binnenlandsbestuur.nl

 

Marketing boeken

Allet Douma

T: 020 - 573 3654

E: alletdouma@adfogroep.nl

 

Binnenlands Bestuur BV

Poeldijkstraat 4

1059 VM  Amsterdam

Postbus 75462

1070 AL  Amsterdam

T: 020 - 573 3656
Website: www.binnenlandsbestuur.nl