of 59250 LinkedIn

Burgomasters - sponsors

Een flight lopen met burgemeester?

Sinds 1990 is de Burgomasters hét golfevenement in bestuurlijk Nederland. Jaarlijks strijden burgemeesters, commissarissen van de Koning en gemeentesecretarissen op de eerste woensdag van september op het scherpst van de snede om felbegeerde prijzen. 

 

De Burgomasters bestaat niet alleen uit een golftoernooi, maar ook uit een golfclinic voor degenen die met de sport willen kennismaken. De Burgomasters heeft zich ontwikkeld tot een evenement waarbij in een ontspannen sfeer, los van de dagelijkse hectiek bestuurlijke zaken via uiteenlopende invalshoeken worden besproken. De wedstrijdleiding zorgt voor een zodanige indeling dat er een optimale combinatie is van interactie, het leggen van nieuwe contacten en het aanhalen van oude relaties.

 

Afgelopen september was alweer de 28e editie. De BurgoMasters is een stichting onder leiding van burgemeester Jos Heijmans van de gemeente Weert. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vormen van financiering. De gedachte is om de sponsoren meer te betrekken in de koers van de BurgoMasters, bijvoorbeeld door het bieden van een inhoudelijke bijdrage. Verder overwegen we een goed doel aan te laten sluiten. Wilt u meer weten? Neem contact op met de salesafdeling van Binnenlands Bestuur. 


Sponsor 2017 en 2018

Bestuursacademie Nederland is de hoofdsponsor van Burgomasters.

 

Afbeelding

 

Verstuur dit artikel naar Google+

 

 

Afbeelding

 

Contact:

Marcel van der Meer

Salesmanager Binnenlands Bestuur

T: 06 - 231 688 72

E: sales@binnenlandsbestuur.nl

 

Jan Willem Hulst 

Senior Accountmanager Binnenlands Bestuur

T: 06 - 226 636 74

E: sales@binnenlandsbestuur.nl