of 59250 LinkedIn

Deelnemers

Aan de Burgomasters kunnen alle Nederlandse burgemeesters, commissarissen van de Koning en gemeentesecretarissen deelnemen. Ieder van hen mag ook een gast meenemen.

 

Niet alleen uzelf bent van harte welkom, ook uw eventuele gasten. U mag maximaal twee gasten uitnodigen. Dit kunnen relaties zijn uit uw privé en/of professionele netwerk. Daarbij kunt u denken aan bestuurlijke relaties als wethouders, gemeentesecretarissen, dijkgraven, politiecommissarissen of als het om zakelijke relaties gaat aan directeuren van lokale bedrijven, stichtingen of verenigingen, maar ook aan ondernemers waar u de banden mee wilt aantrekken. En natuurlijk uw levensgezel of levensgezellin.


U vormt geen team, maar een ieder speelt individueel mee. Veel van de deelnemers hebben aangegeven dat het onderhouden van bestuurlijke en zakelijke relaties van groot belang is. Via de Burgomasters, netwerken in combinatie met een golftoernooi, wordt hier een sportieve dimensie aan toegevoegd. Kortom een prachtige mogelijkheid om uw relaties beter te leren kennen.


De wedstrijd staat open voor spelers met minimaal GVB. Er wordt echter bij de wedstrijd uitgegaan van een maximale handicap van 36. De beste stableford score bepaalt uiteindelijk welke burgemeester zich de Burgomasterskampioen mag noemen. Daarnaast zijn er nog andere prijzen te winnen.


Voor wie nog geen GVB heeft of de golfvaardigheden wil aanscherpen, wordt een clinic verzorgd.

 

Vragen?
Voor alle informatie over de Burgomasters kunt u terecht bij:

 

Binnenlands Bestuur BV
Postbus 75462
1070 AL  Amsterdam
tel. 020 - 573 3663
e-mail marketing@binnenlandsbestuur.nl
Contactpersoon is Lindsay Duijm

Verstuur dit artikel naar Google+

Burgomasters

Afbeelding

Afbeelding