Advertentie

'Verdaas, Dekker en Mansveld worden staatssecretaris'

Wethouder Sander Dekker(VVD) uit Den Haag wordt staatssecretaris van Onderwijs. Gedeputeerde Verdaas van Economische Zaken. Gedeputeerde Wilma Mansveld (Pvda) uit Groningen wordt staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu.

29 oktober 2012

Behalve wethouder Lodewijk Asscher, zijn er naar verluidt nog drie lokale bestuurders die gevraagd zijn voor een functie in het kabinet. 

Onderwijs en infrastructuur
Gedeputeerde Co Verdaas (PvdA) van Gelderland wordt staatsecretaris van Economische Zaken. De Haagse wethouder Sander Dekker (VVD) zou staatssecretaris van Onderwijs worden en Gedeputeerde Wilma Mansveld (PvdA) uit Groningen staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu.
Dat meldt de Volkskrant.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Toine van Bergen / Lid Provinciale Staten Gelderland
Niet zo'n slimme zet van Samsom om Verdaas te promoveren tot staatssecretaris. Bij de Raad van State loopt nog een WOB- procedure over o.a. zijn declaratiegedrag als gedeputeerde in Gelderland. http://www.toinevanbergen.blogspot.nl/2012/10/co …
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie