Advertentie

VVD Roermond zit weer op één lijn

De VVD Roermond heeft de interne problemen opgelost naar aanleiding van de kandidaatstelling van Van Rey op de lijst.

28 mei 2013

De eerder aangekondigde motie van wantrouwen tegen het bestuur van de VVD in Roermond is maandagavond niet ingediend. Dat zei fractievoorzitter Dré Peters in de gemeenteraad van Roermond na afloop van de ledenvergadering van de VVD in Roermond. Peters werd daar tot lijsttrekker gekozen voor de verkiezingen van maart 2014.

Kwestie Van Rey

De van corruptie verdachte Jo van Rey zou aanvankelijk lijstduwer worden, maar het bestuur besloot zijn kandidatuur na landelijke kritiek op te schorten. De motie van wantrouwen tegen het bestuur werd dan wel ingetrokken, maar de leden hebben elkaar volgens Peters ,,eens goed in de ogen gekeken''.

De motie van wantrouwen was opgesteld door VVD-leden, die het niet eens waren met de manier waarop het bestuur omgaat met de kwestie-Van Rey.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Willem Kamps
Dat is nou integriteit, je kijkt elkaar eens goed in de ogen en je gaat vervolgens door met waar je mee bezig was.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Flip Zolderman
We zullen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen wel zien hoe goed de vriendjes voor elkaar gezorgd hebben...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie