bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Seminar Samenwerkingsverbanden in projectontwikkeling

Op 19 juni a.s. organiseren Baker Tilly Berk Accountants en Belastingadviseurs en Hekkelman Advocaten en Notarissen een seminar over samenwerkingsverbanden in projectontwikkeling. Komt u ook?

Tijdens dit seminar staan we stil bij de specifieke issues die spelen bij samenwerkingsverbanden in vastgoed- en projectontwikkeling. Mr.Tycho Lam, advocaat bij Hekkelman, gaat in op de gevolgen van de gewijzigde marktomstandigheden voor samenwerkingsverbanden. Hij zal onder meer ingaan op de vraag wanneer er sprake is van onvoorziene omstandigheden, en op de problematiek van de ontbinding/beëindiging van CV/BV-constructies. Daarnaast komt ook het vraagstuk van de financiering aan bod en wordt de Wet Markt en Overheid aangestipt. Jayant Rakhan, partner bij Baker Tilly Berk, gaat in op de (on)mogelijkheden op het gebied van overdrachtsbelasting en BTW. Hij legt uit wat de meest recente ontwikkelingen zijn op dat gebied.

Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken met andere spelers in de vastgoed-, gemeente- en woningcorporatiemarkt.

Programma

15.30 uur - Mr. Tycho Lam, advocaat bij Hekkelman
16.30 uur - Jayant Rakhan, partner btw bij Baker Tilly Berk
17.30 uur – Netwerkborrel

Locatie
Kasteel Maurick
Dijk van Maurick 3
5261 NA Vught

Aanmelding

Aan het bijwonen van dit seminar zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden via onze website.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.