Advertentie

Motie van wantrouwen Roermondse VVD tegen eigen bestuur

Een aantal leden van de VVD gaat volgende raadsvergadering een motie van wantrouwen indienen tegen hun eigen partijbestuur, vanwege de houding ten opzichte van Jos van Rey.

21 mei 2013

Een aantal leden van de VVD dient volgende week maandag tijdens de ledenvergadering van de VVD in Roermond een motie van wantrouwen in tegen het eigen afdelingsbestuur. De manier waarop dit bestuur omgaat met de kwestie rond de van corruptie verdachte Roermondenaar Jos van Rey is deze leden in het verkeerde keelgat geschoten.

Beschamend wanbestuur

Dat maakte een van hen, Roland Classen, dinsdagavond bekend. De indieners van de motie spreken van beschamend wanbestuur. ,,De Roermondse VVD afdeling is op een destructieve manier bezig onze partij en haar goede reputatie te beschadigen'', aldus de boze leden.

Vingertje wijzen
,,Als het gaat over de voordracht van Van Rey als lijstduwer, spreken wij van wanbestuur. Te meer omdat het precies de tegenovergestelde lijn is die vanuit het hoofdbestuur aan de lokale afdeling uitdrukkelijk geadviseerd is.'' Ook de manier waarop de VVD Roermond die kandidatuur opschortte, deugt niet, vindt Classen. ,,Naar iedereen behalve zichzelf met het vingertje wijzen, beschamend.''

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie