Advertentie

PVV Almere boycot nieuwjaarsreceptie

De PVV geeft wederom geen acte de presence tijdens de nieuwsjaarsreceptie van Almere. De nieuwjaarsreceptie kost 60.563 euro, te duur meent de partij.

05 december 2011

De gemeenteraadsfractie van de PVV in Almere boycot de nieuwjaarsreceptie in de stad. Dat liet raadslid Toon van Dijk maandag weten op de website van zijn partij.

Duurder
Ook op de vorige nieuwjaarsreceptie lieten de PVV'ers zich vanwege de hoge kosten niet zien. Almere begroot de totale kosten van de komende nieuwjaarsreceptie op 60.563 euro, waarvan de gemeente 50.438 euro voor haar rekening neemt. Volgens de PVV is de komende receptie daarmee duurder dan die van begin dit jaar.   Feestneuzen

Amsterdam houdt voor de tweede maal uit bezuinigingsoverwegingen geen nieuwjaarsreceptie. Van Dijk: ,,Almere doet er dus een schepje bovenop. Die elitaire feestneuzen in Almere krijgen er maar geen genoeg van om zichzelf op kosten van de burger te fêteren. Ze lijken geen benul te hebben van de minachting die hier uit blijkt voor de belastingbetaler die krom ligt door de crisis. Het zal duidelijk zijn dat de PVV daar niet aan meedoet''.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

nelhoogmoed / politiek geinteresseerd
goed voorbeeld doet goed volgen
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie