Advertentie

Wolfsen wil extra tijd voor vragen homostel

Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht heeft zo veel moeite vragen over het mogelijk wissen van documenten over het weggepeste homostel uit Leidsche Rijn te beantwoorden, dat hij de gemeenteraad donderdag heeft moeten vragen hem nog wat uren te geven voor beantwoording. Dat zei een woordvoerster van Wolfsen donderdag.

08 september 2011

Vernietigen documenten

Raadsleden hebben donderdag vragen gesteld naar aanleiding van een artikel in het AD, waarin staat dat Wolfsen zou erkennen dat er documenten zijn vernietigd. De raadsleden van SP, VVD en Leefbaar Utrecht willen weten of Wolfsen informatie voor de raad heeft achtergehouden. Ze willen ook weten of er in strijd met de wet is gehandeld.

 

Raadsvergadering

Wolfsen hoopt zijn antwoorden aan het eind van de middag klaar te hebben. Donderdagavond is er een raadsvergadering over de zaak van het homostel. Vorige week bood Wolfsen al uitgebreid excuses aan voor alles wat er is misgegaan.

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

O. ten Hove
Laat die man toch ophouden...
Bas / logicus
Dit geslachtofferde homostel zit niet te wachten op een slecht excuus maar op corrigerend optreden in tweevoud.
Schadecompensatie en veiligheidsgarantie door handhavend op treden.
Henri Okken / Hoogeveense burger.
Beste lezers, we gaan weer los!. Dit soort dubieuze praktijken kennen we in Drenthe ook. Documenten die spoorloos zijn. Of zeer geheim!, excuses hebben we de kast inmiddels van vol!. Handhaven gebeurt op eigen vermogen, of op de persoon gespeeld. Op z'n zachts gezegd een smerige kliek. Democratie;s gekozen bestuurders die de corruptie in stand houden. Vriendjes politiek heeft de overhand. Moeten we er genoegen mee nemen!. Verantwoordelijke bestuurders moeten het veld ruimen!. Het (O M die de integere bestuurder;s beschermt!. Heer Wolfsen, kruip alvast in uw schulp, schaam u !. Vriendelijke groet. H. Okken.
Advertentie