of 62812 LinkedIn

Wolfsen geeft na vakantie uitleg over treiteraars

Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht geeft na de vakantie uitleg over de middelen die hij heeft gebruikt om de treiteraars in de wijk Terwijde aan te pakken. Hij heeft dat de gemeenteraad beloofd, meldt RTV Utrecht.
4 reacties
Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht geeft na de vakantie uitleg over de middelen die hij heeft gebruikt om de treiteraars in de wijk Terwijde aan te pakken. Hij heeft dat de gemeenteraad beloofd, meldt RTV Utrecht.

Meer doen
Het Gerechtshof in Arnhem bepaalde eerder deze week dat er niet genoeg is gedaan met de aangiftes van een weggepest homostel in de wijk. Politie en justitie hadden volgens het hof meer kunnen doen om de treiteraars aan te pakken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Hirundea op
Dit krijgt met met dank aan partijen die niet willen dat de burger zelf een burgemeester kiest. Het hele democratisch stelsel moet op de schop. Dan maar liever de Amerikaanse methode waarbij de burgemeester en hoofd van de politie door de burger worden gekozen en worden afgerekend op prestaties
Door Nobby (animal cop) op
Waar het gaat om het optreden van de overheid tegen hufterigheid, kun je lang wachten. De huftertjes weten in middels precies hoe ver ze mogen gaan en krijgen gratis rechtsbijstand dit in tegenstelling tot de mensen die over een paar spaarcenten beschikken. Burgemeester Wolfsen gaat nu eens nadenken over de treiter-aanpak. Het wordt vast zo'n hopeloos pakket wetgeving als zijn Wet Dwangsom voor treuzelende overheid. Het wordt tijd dat deze burgemeester eens daden laat zien. Wat ik lees en hoor is dat de "pluk ze" aanpak effectief is bij de stoere huftertjes. Wat zij kapot maken, wordt ook bij hen kapot gemaakt. Jammer genoeg werkt het oog om oog, tand om tand principe nog steeds bij bepaalde figuren.
Door Mijn mening op
"Vind ik ook, je maakt zulke dingen niet meteen bekend maar je geeft je vakantie voorrang." EEN SCHANDE.
Hiermee toont iemand dus duidelijk aan hoe arrogant hij is en hoever hij van het normale leven afstaat. Jammer dat het met meer "mensen" het geval is...die gemeenteraden zitten. Die zijn te ver van de werkelijkheid verwijderd.
Door Joschke op
Vluchtgedrag van Wolfsen? Hopen dat men het over twee maanden is vergeten? Vereet niet dat hij rechter was, maar één die ook censuur wilde toepassen. Deze man heeft op dat moment al zijn geloofwaardigheid verloren...