of 58952 LinkedIn

Wilders eist ontslag politiechef om tweet

Politiechef Gerda Dijksman
Politiechef Gerda Dijksman
11 reacties
PVV-leider Geert Wilders wil dat districtschef Gerda Dijksman van de politie in Zuidwest Drenthe op staande voet wordt ontslagen. Dat meldde Wilders woensdag op Twitter.
Fascistisch
Dijksman had de PVV in een tweet fascistisch genoemd. Ze werd daarvoor op de vingers getikt door burgemeester Sicko Heldoorn van Assen. Zelf liet Dijksman weten dat haar tweet erg onhandig was.

'Socialistisch'
Wilders noemt Dijksman een 'socialistische politiechef' omdat ze in de jaren negentig in de Tweede Kamer zat voor de PvdA.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door John (Ambtenaar) op
Blij dat Geert Wilders mag zeggen dat hij dat eist. Nog veel blijer als blijkt dat hij daar verder niets mee bereikt. Moet er niet aan denken dat zo'n mafketel zeggenschap krijgt over het werk en inkomen van iedereen die niet op enige wijze aan hem verbonden is.
Door Robin (Spreek op persoonlijke titel) op
De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet... En ze hebben beide een vreemd kapsel dus zoveel verschillen ze niet, op het eerste gezicht :-)
Door ger (prive) op
Bekijk alleen al eens de foto van deze mastrodont. Domheid als Politie functionaris, dan is er nog veel hoop voor heel veel werkelozen.
PVV hoop dat jullie de verkiezingsbeloften na komen, LAAT je niet lussen door dit onguur figuur.
Door rwindt (machteloze burger) op
@Menno

Hoezo hanteert Wilders dubbele moraal?
Hijzelf wordt ook aangepakt voor uitlatingen.

Zo zal bij een veroordeling het oppassen worden, want dan worden drempels sterk verlaagd voor aanklachten t.a.v. haatzaaien en discriminatie. Ongeacht wie dit ook doet.
Dat is t.a.v. van vrijheid van meningsuiting geen goede zaak.
Dit dilemma betrof de uitlating van Fortuyn over artikel 1 in de Volkskrant, die bewust vanwege effectbejag door politieke tegenstanders en media, niet correct werd weergegeven, door de context (vrijheid meningsuiting) niet erbij te vermelden.

Wilders is erg openhartig luidruchtig en kort door de bocht bij aantal standpunten.
Veel enger vind ik wat niet of minder op de radar verschijnt en scheuringen in de samenleving veroorzaken.

Wilders gebruikt de proteststemmers en andersom. Wordt groter, naarmate Wilders uitgesloten wordt en punten van Fortuyn niet voldoende worden aangepakt.
Door menno (burger) op
Als je een politiechefs alleen op grond van een dergelijke uiting op staande voet ontslaat, begin je aan een juridische strijd waarvan vooraf bepaald kan worden dat die wordt verloren. Dat zal veel geld gaan kosten voor de procedure en de salariskosten die nog jaren lang betaald zullen moeten worden. Een hoge prijs. En ik ben het met criticus een. Wilders hanteert een dubbele moraal. Maar dat is gebruikelijk voor onze rechtse kiezers en volksvertegenwoordigers. Het volk moet bezuinigen maar zelf leveren ze niks in. Als de mogelijkheden er zijn graaien ze alles bij elkaar.
Door Criticus (Ambtenaar) op
Vrijheid van meningsuiting? Een van de grondbeginsleenvan de PVV dacht ik.

Maar deze vrijheid geldt vooral voor de heer Wilders, niet voor anderen. Hij doet mij steeds meer denken aan de Varkens (grappig irt Moslims) in Animalfarm
Door rwindt (machteloze burger) op
Wilders is expert geworden in wat onder de noemer haatzaaien valt door diens rechtzaak..

Als je als dienaar van de wet, in die positie zelfs, openlijk op dat gladde ijs gaat begeven....

PVV=Wilders. Verstandige burgermeester.
Door Geert (grote leider) op
Ga boeven vangen
Door Weet (*) op
Onfrisse club, die PVV
Door Jan (beleid & management) op
tis een vrouw, als leidinggevende bij een overheidsdienst.....