of 63966 LinkedIn

Wethouder Florijn door collega in de echt verbonden

De Rotterdamse PvdA-wethouder Marco Florijn gaat trouwen en collega Jantine Kriens wordt de babs, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, van dienst.
3 reacties

Gewoon omdat hij het een mooie, romantische datum vindt. De Rotterdamse PvdA-wethouder Marco Florijn wordt woensdag 12-12-'12 door zijn collega-wethouder en partijgenoot Jantine Kriens in de echt verbonden.

Babs

Om die reden wordt Kriens voor korte tijd 'babs', zoals dat in de gemeentelijke wandelgangen wordt genoemd. Babs staat voor buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Florijn laat zich door Kriens in de huwelijksboot zetten omdat zij ,,een warme, naaste collega is die ik al langer kende voordat ik naar Rotterdam kwam. Zij is een krachtige en warme bestuurder'', aldus Florijn.

Schrijer 

De wethouder sociale zaken kwam vanuit Leeuwarden naar Rotterdam toen daar Dominic Schrijer moest aftreden. Florijn en zijn partner Jan Paul Dekker wonen in Rotterdam.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Hannes Haganum (Overheidsdienaar) op
Zitten we hierop te wachten ? Het is crisistijd en dat spelen er wel andere zaken.
Of is de politiek gewoon een soapserie ?
Door Robert Blom (oud-wethouder Alphen ad Rijn) op
Dit is toch geen landelijk nieuws?? Klaarblijkelijk heedt Florijn zelf om deze aandaxht gevraagd (anders zou de redactie dit immers niet weten). Echt absurd!!
Door J. Kop op
Wat is de relevantie van dit bericht ?

Of was het weer tijd voor een good news bericht over de PvdA, na het gesodemieter met Verdaas ?