of 59250 LinkedIn

Vlaggen halfstok op overheidsgebouwen

Op alle gebouwen van de rijksoverheid gaat op vrijdag 17 juli de vlag halfstok. Het is dan precies een jaar geleden dat de ramp met vlucht MH17 plaatsvond.
3 reacties

Op alle gebouwen van de rijksoverheid gaat op vrijdag 17 juli de vlag halfstok. Het is dan precies een jaar geleden dat de ramp met vlucht MH17 plaatsvond.

Gemeenten en provincies
Minister-president Rutte heeft deze vlaginstructie met instemming van de ministerraad vastgesteld. Gemeenten, provincies en diplomatieke vertegenwoordigingen wordt gevraagd de vlaginstructie ook te volgen.

Herdenking
Het is vrijdag 17 juli een jaar geleden dat 298 mensen, waaronder 196 Nederlanders, om het leven kwamen toen vlucht MH17 op Oekraïens grondgebied neerstortte. In Nieuwegein vindt een herdenking plaats, georganiseerd door de Stichting Vliegramp MH17. In deze stichting hebben de nabestaanden van de ramp zich verenigd.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Monique op
@Johannes
Als nabestaande van de ramp op Tenerife wil ik je bedanken voor je reactie.
Door Marinus (medemens) op
Johannes bedankt. Een reactie met brede "zin".
Door johannes (adviseur) op
Vandaag denk ik ook aan de crash op 27 maart 1977 op Tenerife waarbij 583 mensen het leven lieten onder wie 238 landgenoten, 7 juni 1989 de crash op Zanderij met 175 doden, 21 december 1991 op Faro met 56 Nederlandse doden en 12 mei 201o in Tripoli met 103 doden waaronder 70 Nederlanders. Ik wens de nabestaanden van deze ramp vluchten vandaag eveneens veel sterkte toe. Het lijkt wel of Nederland deze rampen is vergeten.