of 63606 LinkedIn

Veenendaal dankt loyale inwoners

"Veel gemeenten organiseren bijeenkomsten voor nieuwe inwoners, maar Veenendaal wil juist mensen die hier al lang wonen belonen voor hun loyaliteit'',
1 reactie

Burgemeester Wouter Kolff van Veenendaal gaat op 8 en 9 februari op stap met mensen die al langer dan 15 jaar in zijn gemeente wonen. ,,Veel gemeenten organiseren bijeenkomsten voor nieuwe inwoners, maar Veenendaal wil juist mensen die hier al lang wonen belonen voor hun loyaliteit'', aldus een woordvoerder van de gemeente donderdag.

Bijzondere plekken

Alle 'standvastige' Veenendalers zijn uitgenodigd voor Veenendaal Verkent, zoals de actie is genoemd. De gemeente heeft geregeld dat zij een kijkje mogen nemen op bijzondere plekken. Het gaat dan onder andere om politiecellen, de werkplaats van een bedrijf dat vrachtwagencabines maakt, een stal met knuffelkoeien of de coulissen en regiekamer van het Veenendaals theater. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn ook welkom, aldus de gemeente.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door K.N. Uffelkoe op
Is Veenendaal dan zo'n beroerde plaats om er langere tijd te wonen, dat zulke beloningsacties nodig zijn?

Ik zou zeggen: schoenmaker, blijf bij je leest. De overheid is er volgens mij niet om inwoners te laten knuffelen met koeien, maar om een plaats naar behoren te besturen.
De volgende stap is misschien wel, dat iedereen die het 20 jaar in Veenendaal uithoudt, een knuffel van de burgemeester zelf mag komen halen.