of 61869 LinkedIn

Veel geweld tegen hulpverleners

Meerdere agenten en een ambulancebroeder zijn het slachtoffer geworden van gewelddadigheden. De geweldsincidenten vonden door het hele land plaats.
Reageer

Meerdere agenten en een ambulancebroeder zijn het afgelopen weekend slachtoffer geworden van gewelddadigheden. De geweldsincidenten vonden door het hele land plaats.

Agenten mishandeld
In Utrecht hield de politie zondagochtend een 21-jarige vrouw aan die eerst een portier van een café en vervolgens twee agenten had mishandeld. Een 32-jarige man in Varsseveld (Gelderland) schopte vrijdagavond een agent in het gezicht. De agent had net een ruzie gesust waar de 32-jarige bij betrokken was. Toen de agent daarna mee een woning in ging werd de man agressief. De man is gearresteerd.

 
Gebeten 

Agenten in Meppel zijn zondagochtend belaagd toen zij wilden ingrijpen in een opstootje tussen twee groepen in het uitgaansgebied van Meppel. De politie hield twee mannen aan. In Venlo is een agent zaterdag gebeten door een 31-jarige Venlonaar. De man werd aangehouden nadat hij op straat twee voorbijgangers had aangevallen. Bij zijn aanhouding beet hij in de arm van de agent.
 
Ambulancebroeder 

Een ambulancebroeder kreeg in de nacht van zaterdag op zondag in Den Bosch een kopstoot van een dronkenlap. De man lag stomdronken op de grond en ambulancemedewerkers wilden hem helpen. Toen de man bijkwam vroeg hij de broeder of hij van de politie was. Toen deze ontkende, kreeg hij alsnog een stoot tegen mond en kaak. Hij raakte gewond maar kon toch doorwerken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners