of 59250 LinkedIn

Van Zanen: In gesprek met vakbond over Tourstart

Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht betreurt het als de vakbonden de Tourstart aangrijpen om CAO-acties te houden. Vooralsnog gaat hij ervan uit dat ongestoord verloopt.

Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht betreurt het als de vakbonden de Tourstart aangrijpen om CAO-acties te houden. Vooralsnog gaat hij ervan uit dat ongestoord verloopt.

In gesprek
'Ik zou het zeer betreuren als de vakbonden dit evenement, waar heel veel mensen naar uitkijken, aangrijpen voor CAO-acties', zo laat van Zanen weten. 'Uiteraard heeft iedereen het recht om actie te voeren. Ik ga er daarbij wel vanuit dat de start van de Tour de France in Utrecht en de tweede etappe van Utrecht naar Zeeland ongestoord en veilig verlopen en dat iedereen hiervan kan genieten. Wij gaan hierover in gesprek met de vakbond.'
 

Dwarsbomen
De gezamenlijke Politiebonden en de rijksambtenaren melden eerder vandaag dat zij de twee ritten van de Tour de France in Nederland gaan dwarsbomen. Politiepersoneel zal zondag 5 juli de start van de tweede etappe in de Tour de France van Utrecht naar Neeltje Jans vertragen. De rijksambtenaren gaan de proloog zaterdag 4 juli dwarsbomen door tussen 13.00 en 14.00 uur op het parcours te fietsen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Gerben op
Benieuwd wat de gemeentelijke bijdrage is aan dit evenement. Niet dat ik ertegen ben! Maar tel wel de werkelijke ambtelijke kosten erbij op sinds 2014.
Door Rex Rotary (Coordinator) op
Niveau Franse boeren dit. Ga Den Haag belegeren, bezet een ministerie, leg het GSM-verkeer rond de Tweede Kamer plat dan tref je de mensen die aan het labbekakken zijn. Nu is het evenementje pesten.
Door Donders (mederwerker) op
Ik hoop dat de bonden ook de werknemers in de WSW werknemers met een beperking een goede CAO gunnen.Van Zanen is daar ook niet voor in de armoede met deze doelgroep laat ze maar verhongeren de lui binnen de VNG,en als de leiders van de VNG uit gaan eten krijgen ze er een mongool bij deze maaltijd volgens Jorritsma o VVD natuurlijk.
Door utrechtenaar op
Waar maakt die koekwaus Van Zanen zich druk om. In het ergste geval begint de proloog een half uur later. Enige probleem is dat sommige renners dan te vroeg hun doping hebben ingespoten, zodat het uitgewerkt is voordat de finale op gang komt.
Door mart op
Grappig dat ondemocratische partijpolitieke benoemde figuren; lees burgemeesters, denken de baas te kunnen zijn. PLAT gooien die boel tussen utrecht rotterdamm en zeeland