of 63082 LinkedIn

Teeven achter burgemeester Lenferink

De staatssecretaris zei wel begrip te hebben voor de onrust bij de omwoners van de seniorenflat waar Benno L. gehuisvest werd.
2 reacties

Staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie staat achter burgemeester Henri Lenferink van Leiden, die pedofiel Benno L. een woning in zijn gemeente heeft aangeboden. Je hebt mensen als Lenferink nodig; mensen die hun nek uitsteken, aldus de staatssecretaris dinsdagmiddag op het Binnenhof.

Begrip

Teeven zei wel begrip te hebben voor de onrust bij de omwoners van de seniorenflat waar Benno L. gehuisvest werd, maar er zijn volgens hem gewoon gemeenten nodig om zulke mensen na hun straf onder te brengen. Pas als zo iemand een woonplaats heeft, kan er namelijk ook toezicht op hem worden gehouden, aldus Teeven.


Ongelukkig
Hij wees erop dat toezicht ook steeds beter kan worden gehouden, door allerlei voorwaarden en (gebieds)verboden, enkelbanden en toekomstig langdurig toezicht. Teeven is ongelukkig met de publicatie van de naam en woonplek van Benno L. Dat belemmert volgens hem de huisvesting van zedendelinquenten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Bert op
Iemand die zich aan een kind heeft vergrepen verdient geen tweede kans. Dat moet in het WvS komen te staan. Smerige viezeriken zijn het en dat zullen ze altijd blijven
Door Jo (Pedojager-hater) op
"Teeven zei wel begrip te hebben voor de onrust bij de omwoners van de seniorenflat waar Benno L. gehuisvest werd,"
----

Daar gaat Teeven alweer de fout in. Niets rechtvaardigt het schofterige gedrag van dat tuig. Zij moeten worden bestraft.
Houd toch eindelijk eens op met te doen alsof zulke mensen ontsnapte roofdieren zijn, die al grijpend en graaiend door de straten rennen!
Ik ken wel gevaarlijkere mensen om als buren te hebben.

Ook gebiedsverboden moeten een uitzondering blijven. Er zijn burgemeesters die ze bij voorbaat aan de ketting willen leggen, zonder dat ze zich ooit misdragen hebben in de woonwijk.

Nederland is gewoon knettergek en hypocriet. Openlijke ontucht tijdens bijvoorbeeld de Gay Pride, zichtbaar voor kinderen, moet allemaal kunnen en heet tolerantie en vooruitgang.
Maar een ellendig individu die zich schuldig heeft gemaakt aan bijvoorbeeld verboden materiaal op zijn pc, wordt uitgekotst en het liefst verbrand.

Vacatures

Klik hier voor alle vacatures

Van onze partners