Advertentie

Richard de Mos vertrekt ook als PVV-raadslid

Tweede Kamerlid Richard de Mos stapt ook op als raadslid van de gemeente Den Haag. Aanleiding is dat Geert Wilders hem niet meer op de lijst van de Tweede Kamerverkiezingen zet.

16 juli 2012

Tweede Kamerlid en Haags gemeenteraadslid Richard de Mos trekt zich terug als raadslid voor de PVV in Den Haag. Hij verlaat de partij. Dat laat hij maandag weten op zijn website.

Geen lijstduwer

Ruim een week geleden bleek dat De Mos niet staat op de PVV-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Daarop begon hij een actie om alsnog lijstduwer te worden. Maar partijleider Geert Wilders liet hem weten daar niet voor te voelen.

Vertrouwensbreuk

,,Geert kan vanaf nu rustig slapen, mijn actie is ten einde'', aldus De Mos. ,,Daar ik niet kan werken bij deze ontstane vertrouwensbreuk, trek ik mijn slotconclusie en zal ik mijn Haagse raadszetel teruggeven aan de partij en de partij verlaten.''

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Alfred Blokhuizen
Hè jammer!



Dan krijg ik natuurlijk nooit de klachten te zien over het verkeerscirculatieplan in Den Haag! Die mochten we toch allemaal inzien?



Deze Pinokkio van de Haagse politiek meldde dat er honderden klachten waren gekomen over de ingevoerde verkeersmaatregelen. Naar verluid waren veel van de "klachten' zelf verzonnen door de Mos. Hij stelde toen dat iedereen de klachten mocht inzien..... Nou je ziet 'm al aankomen.... Alle verzoeken daartoe werden onbeantwoord, zelfs niet met een ontvangstbevestiging.



Dat is transparantie PVV-style.
Advertentie