of 60264 LinkedIn

Radioman Fröhlich wordt burgemeester

Sjors Fröhlich stopt als hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio. Fröhlich is voorgedragen als burgemeester van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden (provincie Utrecht). Dat is bekendgemaakt tijdens een raadsvergadering.
1 reactie

Sjors Fröhlich stopt als hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio. Hij is voorgedragen als burgemeester van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden (provincie Utrecht). Dat is bekendgemaakt tijdens een raadsvergadering.

Digitalisering

BNR meldt dat Fröhlich per direct terugtreedt als hoofdredacteur om belangenverstrengeling te voorkomen. Adjunct Mireille van Ark zal de taken van Fröhlich overnemen. De directie van de FD Mediagroep, waarvan BNR deel uitmaakt, is van plan om Van Ark voor te dragen als definitieve opvolger. Fröhlich begon in januari 2013 bij BNR en werkte de afgelopen jaren aan innovatie en digitalisering van het radiostation.(ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Adriaan Zwaag op
In de tijd dat in Amerika allerlei mensen uit de amusementswereld openbare functies gingen vervullen (Clint Eastwood - burgemeester, Arnold Schwarzenegger - gouverneur, Ronald Reagan - president) werd daar in Nederland vooral meewarig om gelachen.

Nu dit fenomeen zich in ons land voordoet, blijft het echter muisstil.

Die acteurs in Amerika bleken het overigens opvallend goed te doen als bestuurder. Zeer benieuwd wat Sjors Fröhlich gaat klaarspelen als burgemeester.