of 65101 LinkedIn

Raad Laarbeek wil van burgemeester af

Aanleiding voor de verstoorde verhouding is een geheim rapport over het functioneren van de burgemeester. Volgens het Eindhovens Dagblad staat in het rapport dat de burgemeester heeft gelogen over twee schijnbaar futiele zaken.
3 reacties

Een meerderheid van de gemeenteraad van Laarbeek zegt dat de verhouding met burgemeester Hans Ubachs is verstoord. De gemeente heeft dat vrijdag bekendgemaakt over de uitkomst van een besloten raadsvergadering donderdagavond. De precieze gevolgen zijn nog onbekend. De burgemeester blijft vooralsnog in functie, laat de gemeente weten.

Functioneren van de burgemeester

Aanleiding voor de verstoorde verhouding is een geheim rapport over het functioneren van de burgemeester. Volgens het Eindhovens Dagblad staat in het rapport dat de burgemeester heeft gelogen over twee schijnbaar futiele zaken. Hij verzon bijvoorbeeld een smoes om onder werk uit te komen om in zijn vorige woonplaats sinterklaas te kunnen spelen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door pjotr (nieuwsvolger) op
Wat een gezeik om niets. Echt dorps dus. Ben ik blij dat ik in een stad woon gaat het nog ergens over. Hoge bomen vangen veel wind maar genoemde feiten is maar windkracht 2. Maar ja je kunt alles tot buiten proporties opblazen.
Brugemeester, succes
Door Van Iwaarden op
Deze heer Ubachs had vorig jaar al eens onterecht 8000 euro gedeclareerd. Een D66-boef dus. Mag nog blij zijn dat tie niet in Vlissingen burgemeester is. Oh wacht, dan hadden zijnpartijgenoten er wel bij de CdK op aangedrongen de zaak te seponeren.
Door M. Driessen-van de Laar op
Tsja, met een kennelijke bestuursstijl van liegen en bedriegen van raad en bevolking voor je deftige hachje ofwel nep-betrouwbaarheid en -geloofwaardigheid kun je vroeg of laat nu eenmaal flink tegen de lamp lopen, als voorbeeldige burgemeester... Zeker als je om ermee weg proberen te komen ook nog anderen ten onrechte beschadigt, zoals hier een medewerker. Foute boel. Wellicht besmet geraakt en roekeloos geworden in het dagelijks bestuur bij het S.R.E., lekker belangrijk mee Sinterklaas spelen, Maar nu dus bewezen ongeschikt voor de ambtsketting, domdomdom. Veel sterkte en waardigheid bij het dieper in de spiegel kijken en consequenties trekken.

Vacatures

Van onze partners