of 64204 LinkedIn

PVV Limburg wil informateur niet spreken

Laurence Stassen
Laurence Stassen
4 reacties

De PVV in Limburg heeft bedankt voor een gesprek met informateur Frans Wilms. Fractievoorzitter Laurence Stassen heeft geen zin om mee te doen aan het schouwspel dat in scene is gezet door het CDA, schrijft ze dinsdag in een brief aan hem.

Grote verliezers
'De PVV-fractie is zeer teleurgesteld dat het CDA eenzijdig een breuk in de coalitie heeft geforceerd. De Limburgse kiezers zijn hierdoor de grote verliezers geworden. Uit de arrogante houding van het CDA kan iedereen slechts één conclusie trekken: CDA Limburg doet het met iedereen, zolang de regenten maar op het pluche mogen blijven zitten’’, schrijft Stassen onder meer.

Voortouw
Het CDA neemt als grootste fractie het voortouw in het zoeken naar een nieuwe coalitie. De oude coalitie van CDA, PVV en VVD viel toen het CDA na een conflict met de PVV de stekker er uittrok.
Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Ra op
In de jaren 70 en 80 kwam het CDA weg met dit soort smerige streken.
Door Flip (webmaster) op
Hmm, de PVV die een andere partij arrogant noemt? Say no more...
Door Butterball op
Stassen ziet het goed.
Door Blume op
Salam Aleikum. Gut, dat ziet de PVV verkeerd: iedere godsdienst oorlog is een foute oorlog. Het wegschreeuwen van miljoenen mensen, het consequent vernederen van mensen is fout.. Iedere politieke partij heeft boter op het hoofdje. Het gaat niet om sluiers. Zou graag iedere dag een kleurige Hermes dragen, zij het om de haren te beschermen tegen wind en olie. Tijd voor de fascisten te vertrekken uit de politiek. Negers en NederlandsIndiers doodschieten in de Nederlandse straten, is sinds 12 jaar een gegeven en een taboe waar over geschreven moet worden. Syrie? Dat lijkt wel Nederland.

Vacatures

Van onze partners