Advertentie

PVV Den Haag verwijt PvdA arrogantie

De weigering van de PvdA in de Haagse gemeenteraad om met de PVV te onderhandelen over de vorming van een nieuw stadsbestuur is ronduit arrogant. Dat zei PVV-fractieleider Sietse Fritsma woensdag.

10 maart 2010

Kloof
'Tienduizenden stemmers delen onze visie. Als je die visie serieus neemt, ga je met ons aan tafel zitten', aldus Fritsma. De PvdA liet dinsdag weten niet te willen samenwerken met de PVV in een college van burgemeester en wethouders. De sociaaldemocraten spreken van een 'onoverbrugbare kloof tussen de prioriteiten van de PVV en de PvdA'. De PvdA werd na de verkiezingen de grootste partij in Den Haag, gevolgd door de PVV.

 

Keihard 
Fritsma vindt het niet goed dat er niet eens wordt gesproken met zijn partij. 'Wij staan open voor voorstellen, maar de deur is nu keihard dichtgegooid'.

 

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Carola
hahaha, en dat voor een partij die denkt de Messias als leider te hebben. De Grote Verlosser die als enige wel eventjes het integratievraagstuk zal oplossen met zijn buks. Over arrogant gesproken.
Menno / beileidsmedewerker
Niks arrogant. Gewoon duidelijk. Zoals het hoort. Snap ook niet dat de PVV de mogelijkheden wil onderzoeken. Ze hebben de pvda leden de afgelopen tijd steeds grof en onheus bejegend. Wat is de PVV een waardeloze partij zeg.
Lolke
PVV met deze VVD'ers ?
www.dedoorzetter.nl
link 129
BELONING LINK 100
Advertentie