of 64120 LinkedIn

PVV boos op burgemeester Van der Laan

,,Hij voerde het woord op een haatbijeenkomst, gericht tegen één politieke partij. Zijn verontwaardiging is bovendien politiek gedreven.'' aldus PVV'er Bosma in het Parool.
12 reacties

PVV-Kamerlid Martin Bosma haalt in een ingezonden brief in Het Parool hard uit naar de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Volgens de politicus staat een burgemeester boven de partijen en dient hij daardoor onpartijdig te zijn. ,,Eberhard van der Laan heeft dit weekeinde jammerlijk gefaald voor die test'', schrijft hij dinsdag in de krant.

Schandelijk

De burgemeester sprak zaterdag op een demonstratie tegen discriminatie in de hoofdstad. Hij noemde de woorden van PVV-leider Geert Wilders over Marokkanen ,,verschrikkelijk naar en schandelijk''. Hij zei het verder hartverwarmend te vinden hoe Nederlanders reageren op de uitspraken van Wilders en hoe zelfs PVV'ers de partij nu verlaten.

Alle Amsterdammers 

,,Hij voerde het woord op een haatbijeenkomst, gericht tegen één politieke partij. Zijn verontwaardiging is bovendien politiek gedreven.'' Volgens Bosma kiest 'PvdA-burgemeester' Van der Laan partij voor de ,,radicale islam en de Israëlvernietigers'' en heeft hij niet de behoefte burgemeester te zijn van alle Amsterdammers. ,,Zijn verontwaardiging is niet oprecht, maar gedreven door de wil een groep Amsterdammers, namelijk PVV-kiezers, aan te vallen.''

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door TIP! (PR-/Imagospecialist) op
En wat te denken van de hypocrisie van burgemeester en clan van Nijmegen; walgelijk, in deze dus ook geen burgervader of vertegenwoordigers van alle Nijmegenaren!
Zoals ik al in een ander verwant artikel al aankaartte:
"Ik walg onderhand van de door mediagestuurde politici die ineens hun eigen overtuigingen verloochenen. Ook de media en journalistiek zoals de NOS is inmiddels afgedaald tot een RTL-niveau, waarbij de objectiviteit ver is te zoeken. Selectief gekozen beelden en gestuurde meningsbeinvloeding zijn de afgelopen dagen niet meer van het scherm te slaan; iedereen MOET Wilders verloochenen lijkt het wel, anders is met niet meer sociaal!?!?!? En dan dat "wij zijn allemaal Marokkanen", laat me niet lachen, zo ver gaan we echt niet. Vergis je niet, diezelfde gemeenschap is zelf verre van sociaal en open voor anderen. En dan zo'n Claudia de Breij die zelf vast nog nooit met haar vriendin en kind hand in hand in zo'n "sociale" buurt heeft gelopen, anders zou ze zelf ook wat minder hoog van de toren blazen. Prem blijft tenminste nog nadenken, inderdaad praten helpt! Waar ben je mee bezig wanneer je zelf als politiek meningen uitsluit terwijl deze een grote groep vertegenwoordigd!?!?! En voor de goede orde; Wilders heeft niet in zijn programma staan dat alle Marokkanen eruit moeten. Echter wellicht voelen de Marokkanen die zelf toch niet constructief positief willen bijdragen aan de Nederlandse gemeenschap en alleen maar willen profiteren en verstieren, zich beter in hun andere vaderland Marokko, daar schijnt dergelijk gedrag wel acceptabel te zijn, toch!?!?!?
En v.w.b. Opstelten, afschuwelijk zoals deze zich heeft opgesteld en zijn gehele ambtelijke molen heeft ingeschakeld om het iedereen maar zo makkelijk mogelijk te maken om aangifte tegen Wilders te doen via vooraf geformuleerde papieren die klaarliggen. Hier ben ik het met Wilders eens, een dergelijke geste zouden ze moeten doen bij bejaarden die aangifte willen doen van inbraak, diefstal en nog veel meer; waar is Opstelten dan!?!?!?
Politici blijf toch vooral zelf nadenken en laat je niet meesleuren door populaire media met eenrichtinguitspraken! Denk wat meer aan je principes en houd je rug recht!
Waar is de objectiviteit gebleven?
Oh en nog even over Eberhard van der Laan die het hartverwarmend noemde hoe Nederlanders reageren op de uitspraken van Wilders en hoe PVV'ers de partij nu verlaten, lachwekkend zijn vertoning! PVV'ers die de partij hebben verlaten hebben dit niet gedaan omdat ze nu ineens een andere mening hebben, echter omdat ze geen ruggengraat hebben en door druk van de media en omgeving. Ik ben de overtuiging dat de PVV beter af is zonder hen; weekdieren en leeglopers zijn overal te vinden. Persoonlijk zou ik deze personen ook niet meer elders in partijen terug hoeven zien."
Door objectief op
Bosma heeft een punt, het gedrag van Eberhard van der Laan kan niet door de beugel.

Vacatures

Van onze partners