of 64621 LinkedIn

PvdA Den Haag worstelt met Spuiforum

In november 2012 werd het plan voor het Spuiforum aangenomen. Toen stemden negen van de tien PvdA'ers voor. Als zij nu hun steun intrekken, is er geen meerderheid meer.
2 reacties

De worsteling van de PvdA in Den Haag met de plannen voor een cultuurpaleis duurt voort. De leden zijn tegen het megaproject, dat ruim 180 miljoen euro moet kosten, maar het college waarvan de PvdA deel uitmaakt is voor.

Overleg
Fractieoverleg dinsdagavond heeft niets opgeleverd. De partij blijft de komende dagen praten en het is nog niet bekend wanneer de fractie eruit is. Dat heeft gemeenteraadslid Bas Sepers woensdag gezegd tegen het ANP.

Spuiforum
De gemeenteraad spreekt woensdagochtend weer over de kredietaanvraag voor het zogeheten Spuiforum. In dat centrum moeten het Residentie Orkest en het Nederlands Danstheater gaan optreden. Het complex moet de Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater gaan vervangen.

Meerderheid?
In november werd het plan voor het Spuiforum aangenomen. Toen stemden negen van de tien PvdA'ers voor. Als zij nu hun steun intrekken, is er geen meerderheid meer.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Pim Wijnakker (Bezorgde Inwoner Den Haag ) op
haguneize en hagenaâhrs niet lulen mâh stemme !
Wie duh petisie zoek teighu ut spuifoâhum / haags cultaaurpalès hieâh is hè. Duh groetuh aan Marnix Nôhdeâh

http://petities.nl/petitie/geen-spuiforum-maar-h …
Door Criticus (Ambtenaar) op
Stop met die achterlijke megalomane projecten.

Er blijft teveel geld hangen in allerlei onduidelijke advieseursrollen en managementlagen, het volk zit er veelal niet op te wachten en de kans dat de kosten hoger uitkomen dan de huidige raming is vrijwel 100%.

Steek dit geld liever in meer kleinschaliger projecten. Daar heeft de stad en de bevolking meer behoefte aan...

Vacatures

Van onze partners