Advertentie

PS Noord-Holland spoedvergaderen over Hooijmaijers

Het dagelijks bestuur van Provinciale Staten van Noord-Holland komt donderdagmiddag bijeen om te spreken over de laatste ontwikkelingen rond oud-gedeputeerde Ton Hooijmaijers (VVD) van Noord-Holland. Het gaat om een spoedvergadering, waarvoor het zomerreces wordt onderbroken.

21 juli 2011

Onafhankelijk onderzoek
Oppositiepartijen PVV, 50PLUS en Ouderenpartij Noord-Holland willen dat er snel een onafhankelijk onderzoek komt naar de van corruptie verdachte oud-gedeputeerde. De drie partijen zien niets meer in een door Gedeputeerde Staten van Noord-Holland geleid onderzoek.


Verzwegen

Dinsdag werd bekend dat Hooijmaijers meerdere keren heeft verzwegen dat hij zakelijke belangen had in een adviesbureau, dat hij als gedeputeerde wilde inschakelen. Ook gaat de vergadering over het afgeblazen bouwplan Leekerlanden, waarbij Hooijmaijers een geheime sideletter tekende.

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

H.Rijs / ambulant werker
Waarom is deze man nog niet door de politie in hechtenis genomen ?.
Want dan kan hij voorgeleid worden bij de rechter.
De OvJ eist een straf.
De rechter veroordeelt deze man.
Daarna wordt hij netjes opgeborgen in een gevangenis en kunnen wij burgers verder met de volgende politicus die graait en naait.
Bos
Niet het dagelijks bestuur, maar het presidium vergadert vandaag. Het dagelijks bestuur van de provincie, dat zijn Gedeputeerde Staten: de club waarvan Hooijmaijers deel uitmaakte.
piet brontsema / org adviseur
het meer is nooit vol je ziet het nu en in verleden bij vooral VVD'ers of mensen met zo' mentaliteit.
Advertentie