of 59318 LinkedIn

Ophef om blote billen

Over het schilderij is ophef ontstaan, want het leren pakje van de gelaarsde dame is zo hoog opgetrokken dat je het grootste deel van haar blote billen kunt zien. En er waren bezoekers van het gemeentehuis die zich stoorden aan de welgevormde derrière van de dame in kwestie.
Reageer

Een videogame-achtige verbeelding van een gelaarsde dame tussen zeemonsters. Zo kan het schilderij van kunstenaar El Mar Huisman het best worden omschreven. 

Derrière
Het kunstwerk maakt deel uit van een expositie in het gemeentehuis van Ermelo. Over het schilderij is ophef ontstaan, want het leren pakje van de gelaarsde dame is zo hoog opgetrokken dat je het grootste deel van haar blote billen kunt zien. En er waren bezoekers van het gemeentehuis die zich stoorden aan de welgevormde derrière van de dame in kwestie.

Overhaast
Een ambtenaar nam op hoge toon contact op met de kunstenaar. De schilderijen moesten onmiddellijk weg. Dat verbaasde de kunstenaar. Bij navraag bleek de ambtenaar toch een beetje overhaast te hebben gehandeld. De gemeente wilde de schilderijen helemaal niet kwijt en excuseerde zich bij de maker. Die kan om het hele voorval wel lachen.’ Ik had er nooit bij stilgestaan dat een blote bil voor problemen zou kunnen zorgen’.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.