Advertentie

Onderzoek naar invloed PVV op imago Almere

Almere City Marketing (ACM) dat de marketing van die stad coördineert gaat een onderzoek doen naar de effecten van de PVV op het imago van de stad. Het onderzoek moet uitwijzen wat voor effect de grote media-aandacht voor de PVV heeft gehad.

08 maart 2010
Media-aandacht
De deelname van de PVV aan de raadverkiezingen in Almere heeft voor een grote toeloop van media naar de stad gezorgd. ‘Ik denk niet dat alle media aandacht negatief is geweest voor ons imago, maar dat willen we onderzoeken’, zegt Directeur Hans Snel van ACM: ‘We hebben in de programma’s veel van de stad kunnen laten zien’.

100.000
Onder meer cultuur, architectuur en de verbeterde veiligheid zijn mogelijk positief belicht. Bij het laatste onderzoek in 2006 bleek dat het beeld van de Nederlanders over Almere niet helemaal klopt. Zo dachten mensen dat Almere rond de 100.000 inwoners telt terwijl dat er in werkelijkheid bijna twee keer zoveel waren.

Reacties: 10

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

jan / geen
Met PVV gaan we naar jaren veertig terug
Jan H.
De pvv wordt door het overgrote deel van Nederland als een club van smeerlappen gezien. Dat betekent hoe je het ook wendt of keert. dat bij een verkiezingsuitslag van 21 % voor de pvv Almere een onfrisse bijsmaak krijgt. En als het even kan, wil ik niets met deze stad te maken hebben.
Arnold / gemeentemabtenaar
Wordt er ook onderzoek gedaan als gronlninks of de pvda aan de macht komen. Ik zou zelf niet in zo'n linkse gemeente willen wonen omdat ik grote moeite heb met hun standpunten. Wat een geldverspilling zo'n onderzoek. Als dit het imago schaadt, wat wil je er dan aan doen?
H.A.Decker / adviseur.
Als je niets met Almere te maken wilt hebben, moet je zeker geen reactie plaatsen op BB artikelen. Het zonder meer uitschelden voor smeerlappen (21%) is ongepast en zegt meer over de scribent dan over de 21% uitgebrachte stemmen.
Overigens ben ik gewoon een VVD aanhanger.
Tom / ambtenaar en vvd lid
Kan Almere City Markting ook een onderzoek laten doen naar het effect voor het imago van Almere door hun eigen directeur, die op de TV vertelt dat hij niet in Almere gaat wonen?
Jan H.
Als 'Fons' niet begrijpt dat je de schijn wekt een smeerlap te zijn als je een stem uitbrengt ten gunste van een partij die keihard grondrechten schendt, wordt het tijd dat zijn open opengaan. Bovendien moet hij zich schamen dat hij zich zo laatdunkend uitlaat over iemand die terecht kritisch is.
frans
dan wil jan huigelaar straks ook niks met 2 miljoen nederlanders te maken hebben.
en zij niet met hem.
en die 2 deling hebbben we te danken aan........degenen die het de laatste 30 jaar voor het zeggen hebben gehad.
en waar jan huigelaar waarschijnlijk op gestemd heeft.
frans
dan weet jan huigelaar nu ook wat het is om iets door zijn strot geduwd te krijgen waar hij geen zin in heeft.
pvv stemmers moeten het al 30 jaar slikken.
dus niet zeiken jan huigelaar,doorslikken.
Jan H.
De pvv heeft geen enkel lid, terwijl het een partij in een democratie betaamt leden te hebben. En de terugval treedt spoedig in qua potentiële steun. Almere vreest nu al voor haar imago. Nederland als geheel wil ook niet bekend worden als land waar niet iedereen naar eigen keuze zijn/haar hoofd mag bedekken. Discriminatie lost geen problemen op, maar veroorzaakt een problematiek. en de gewone man en vrouw ondervinden daar de lasten van.
frans
turkije staat al heel lang bekend als land waar niet iedereen naar eigen keuze zijn/haar hoofd mag bedekken.
en het vreemde is dat mensen als jij dat land wat zo discriminerend is heel graag bij de eu willen hebben.
vreemd vreemd vreemd
Advertentie