of 59250 LinkedIn

Meerdere meldingen van ronselen in Roermond

In Roermond zijn meerdere meldingen binnengekomen van het ronselen van stempassen voor de gemeenteraadsverkiezingen, zegt burgemeester Peter Cammaert.
2 reacties

Voor de gemeenteraadsverkiezingen woensdag komt er geen helderheid over wie er stemvolmachten heeft geronseld in Roermond en over de mate waarin dit is gebeurd. Dat zei burgemeester Peter Cammaert (CDA) van Roermond vrijdag.

Langs de deuren
,,Het gaat om meerdere meldingen, en de politie moet die onderzoeken'', zei Cammaert. 
Wel zei hij te verwachten dat de politie nog voor woensdag actie onderneemt. Ook lichtte hij toe om wat voor meldingen het ging. ,,Men heeft mensen gezien die grotere aantallen stempassen hebben'', zei hij. ,,Ook zijn er meldingen van mensen die bij deuren langs zijn gegaan voor stempassen. En mensen bij wie is aangebeld en om een stempas is gevraagd, hebben zich gemeld.''

Geen Baantjes spelen
Cammaert riep kiezers en politici op nu ,,geen Baantjer te gaan spelen''. ,,Laat het onderzoek aan politie en justitie over, maak er geen politiek van'', zei hij.
Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Ernst op
Tuurlijk Bert. Enige probleem van je verhaal is dat ze in Roermond ook politici hebben die niet helemaal koosjer zijn. En die lelieblanke heren zijn toch echt in die stad geboren en getogen.
Door Bert op
Het zijn allemaal raadsleden met een buitenlandse komaf die ronselen. In landen waar ze nog in de middeleeuw leven en geen democratie kennen. Moet je eens op youtube bekijken wat ze in die landen doen met de oppositie. Daar word je bang van. Ga niet stemmen op dit soort gevaarlijke idioten.