of 59295 LinkedIn

Meer coffeeshops Limburg open voor buitenlanders

De coffeeshops baseren zich op een recente uitspraak van de rechtbank in Maastricht. ,,Daaruit blijkt dat een burgemeester een goede reden moet hebben om een zaak te sluiten'', zei Beckers.
5 reacties

Meer coffeeshops in Limburg verkopen per direct wiet aan buitenlanders. Na Maastricht, Sittard en Roermond openden ook coffeeshops in Geleen, Weert, Heerlen en Kerkrade donderdag hun deuren voor buitenlanders. Dat maakten de coffeeshops donderdag via hun raadsman André Beckers bekend.

Overlast bewijzen

De coffeeshops baseren zich op een recente uitspraak van de rechtbank in Maastricht. ,,Daaruit blijkt dat een burgemeester een goede reden moet hebben om een zaak te sluiten'', zei Beckers. ,,De Maastrichtse burgemeester Hoes erkende in de media dat je een coffeeshop voor verkoop aan buitenlanders pas aan kunt pakken als je overlast daarvan kunt bewijzen'', legt Beckers uit. ,,Daar zouden burgemeesters buiten Maastricht er wel eens grote moeite mee kunnen hebben. Hoes heeft onbedoeld andere coffeeshophouders aangespoord zich tegen het beleid te keren.''

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Softdrugs Ontmoediger (Ontmoediger) op
Hierbij een kritische blik op de wietpas:

http://bit.ly/168lcJ9

Voorstel reguleer achterdeur coffeeshops:

http://bit.ly/ZW1Krz

Maak een keus of bezuinigen op sportclubs of bezuinigen op "subsidiëring" softdrugsbendes:

http://bit.ly/13Ig3TJ

Groet, de initiatiefnemers van de CDA Gideonsbende.
Door Harry (Mentor-Coördinator Politie ) op
Coffeeshops veroorzaken (in)direct voor (geweld)overlast, criminaliteit en kost de samenleving enorm veel geld en ellende. Zoek een gezonde hobby of vermaak, verban alle coffeeshops !!
Door Ra op
THC wordt nooit gelegaliseerd, dat vindt alcoholpusher Frankrijk namelijk niet goed.
Door Eelco (cannabis activist) op
Cannabis geneest bewezen kanker , de hetze die de nederlandse overheid probeert te voeren is niet gewenst
wereldwijd word cannabis om medicinale redenen gelegaliseerd OMDAT HET ECHT KANKER GENEEST zelfs het roken van alleen cannabis heeft positieve medicnale effecten op het menselijk lichaam en is dus niet schadelijk .. Waarom horen we daar niets van in de reguliere media ??
Door iwan op
ik geev de coffee shops gelijk de overlast zal minderen