of 59821 LinkedIn

Hennepkwekerij in huis raadslid CDA Ommen

In het huis van CDA-raadslid Johan Willemsen in Ommen is een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepplanten waren van de onderhuurder.
3 reacties

De politie heeft maandag een hennepplantage ontdekt in een woning van CDA-raadslid Johan Willemsen aan de Merelstraat in Ommen. De vrouw van het raadslid heeft dit maandag bevestigd. Het huis werd door Willemsen onderverhuurd.

Door woninginbraak
Volgens een politiewoordvoerder ging het om een hennepplantage van 240 tot 250 stekjes. De vondst kwam aan het licht na een woninginbraak.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door henk op
corrupte wethouder in Roermond, VVD is solidair met corrupte wethouder, hennepplantage in woning cda raadslid, burgemeester apeldoorn maakt er een rommel van en wordt hierna voorzitter 1e kamer.... het gaat lekker zo. Hoe groot zou de opkomst worden bij de gemeenteraadsverkiezingen?????
Door Nico op
Volledig mee eens met Jan. Dit artikel slaat natuurlijk nergens op. Deze CDA-er heeft geen enkele schuld. Het is gewoon een hardwerkende huisjesmelker, die op een eerlijke manier zijn geld probeert te verdienen. En toevallig al tijden niet meer in dat huis was geweest. Daarmee ontslaat hij zich van elke verantwoordelijkheid. En is dit niet meer dan sensatie. NOT.
Door Jan op
Een Telegraaf-achtige manier van koppen maken. Gesuggereerd wordt dat een CDA-raadslid een hennepplantage heeft, maar het is "slechts" in een woning die hij verhuurt. Een juiste kop was geweest: "huurder CDA-raadslid had hennepkwekerij". Blijft nog over de vraag: wat doet het eigenlijk terzake dat de eigenaar CDA-raadslid is? Kortom: BB verlaagt zijn journalistieke niveau met dit sensatiestukje. Helaas geen uitzondering.