of 63966 LinkedIn

Haagse politicus doet aangifte tegen Buma

De uitspraken van de CDA-politicus zijn zijn smaad, laster en roepen op tot haat.
9 reacties

De leider van een lokale islamitische partij in Den Haag, Abdoe Khoulani van de Partij van de Eenheid, zal aangifte doen tegen CDA-leider Sybrand Buma.

Smaad, laster
Die had donderdagavond in Knevel en Van den Brink gezegd dat Khoulani de terreur van de beweging Islamitische Staat (IS) verheerlijkt. Dat is smaad, laster en oproepen tot haat, zei Khoulani's partijgenoot Arnoud van Doorn in Dit is de dag op NPO Radio 1.


'Leve ISIS'
Khoulani had in juni op zijn Facebook-pagina geschreven ,,Leve ISIS en inshaa Allah op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken.'' ISIS is de oude naam van IS. Van Doorn zegt daar nu over: ,,Ik vind het schandelijk dat mijn collega wordt beticht van het verheerlijken van terrorisme. Niets is minder waar, hij heeft altijd afstand genomen van wreedheden en terreurdaden''. Ex-PVV'er Van Doorn bekeerde zich vorig jaar tot de islam. Volgens Van Doorn komt Khoulani eind deze maand terug van vakantie en zal hij dan aangifte doen tegen Buma.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Socrates op
@Wim Vreeswijk. Wat heeft dit met gezinshereniging te maken? Het gaat om de mentaliteit van de mensen. Tevens als je goed leest dhr. Van Doorn ondersteunt die gast terwijl die gewoon een autochtoon is. Juist mensen zoals jij zorgen voor problemen in dit land want jij hebt jouw oordeel, motivatie en conclusie al klaar staan…
Door Broadcaster (gemeenteambtenaar) op
@ Wim Vreeswijk: De eerste VVD/PvdA coalitie is volgens mij eerst in 1994 gevormd. Dat is veel korter dan 40 jaar gelden en toen was Wiegel allang geen partijleider meer. Verder moet Khoulani vooral aangifte doen. Dat kon zich wel eens tegen hem keren.
Door Wim Vreeswijk (Belastingadviseur) op
Het is nu 41 jaar geleden dat Wiegel, ondanks een duidelijk NEE van zijn eigen partijcongres, JA zei tegen de PvdA voor de wet op de gezinshereniging waardoor de sluizen werden opengezet voor massa-immigratie zonder integratieverplichting. in ruil voor een riante functie in de toenmalige, te vormen, coalitie VVD/PvdA. Pas in 2004 dwong Verdonk een inburgeringsverplichting af die miljarden kostte.....
Door Pipadekloon (Voorlichter) op
Niveau van de Nederlandse politiek!
Door Rex Rotary (Coordinator) op
Khoulani heeft op zijn facebook-pagina geschreven: "Leve ISIS". Buma zegt dat Khoulani heeft gezegd: "Leve ISIS". Nu zegt van Doorn dat Khoulani aangifte gaat doen omdat Buma gezegd heeft dat Khoulani gezegd heeft: "Leve ISIS". Wie is er hier nou gek? Ik heb al vaker gezegd dat er teveel gekken aan de verkeerde kant van het hek lopen. Dit is er weer een duidelijk voorbeeld van.
Door hans (ambtenaar) op
Ach degene die Arnoud van Doorn een beetje kent, weet dat die vent niet goed snik is. Eerst PVV en nu extreem islamiet met gevaarlijke gedachtegangen. Sorry dat mag ik natuurlijk niet zeggen, want dat is aanzetten tot haat.
Dat bedoel ik helemaal niet, zo goed als Buma dat niet wil, doch slechts iets konstateert dat gewoon op papier staat. Volgens mij zijn die zgn. bekeerde islamieten als VDoorn nog het meest gevaarlijk!!
Door rekenaar (medewerker) op
Wanneer Khoulani niet van wreedheden en terreurdaden houdt én hij verheerlijkt ISIS, dan is hij een beetje dom.
Of hij is juist heel slim omdat hij de maximale grenzen opzoekt die dit ruimdenkende land hem biedt.
Ik weet niet wat van toepassing is, wat ik wel weet is dat wij in Nederland heel veel wolven in schaapskleren hebben binnengehaald die niets liever willen dan hier zo snel mogelijk de regels van de Islam invoeren.
Ze minachten ons en zullen nooit verbroederen en terwijl wij voor de zoveelste keer worstelen met juridische teksten over vrijheid van meningsuiting hebben we de zeggenschap over onszelf en onze cultuur al uit handen gegeven.
Door Hagenees op
En, heeft de Haagse politie al voorgedrukte aangifteformulieren klaar liggen ?
Door Jeanôt Cohen op
Buma zegt de waarheid, en daar houden deze onechte Nederlanders niet van. En daar door erken je wel of iemand een echte nederlander is of niet.