of 59179 LinkedIn

Gemeente Tilburg koopt huis van No Surrender-baas

De gemeente Tilburg heeft het huis van de captain van de outlaw motorclub No Surrender gekocht. Hiermee hoopt de gemeente overlast voor de buurt te beperken. Eerder werd er een grote hoeveelheid hennep en wapens in het huis aangetroffen.
1 reactie

De gemeente Tilburg heeft op een veiling het huis gekocht van een vooraanstaand lid van motorclub No Surrender. Overlast in de buurt was volgens een gemeentewoordvoerder de reden om toe te slaan op de executieveiling. Vorig jaar vond de politie in het huis bijvoorbeeld nog een grote hoeveelheid hennep en wapens. Tilburg betaalde 211.000 euro voor het pand. 

Verhuren
De gemeente gaat het verhuren aan een organisatie die zich inzet voor de buurt, aldus de woordvoerder dinsdagavond naar aanleiding van een bericht van het Brabants Dagblad. Het huis aan de Don Sartostraat was eigendom van Corin Denis, captain bij No Surrender. Denis zit op dit moment in voorarrest wegens vermoedelijke betrokkenheid bij de productie van harddrugs. De strafzaak tegen hem is een van de vele resultaten van de actie Trefpunt, een groot onderzoek van de politie naar de drugscriminaliteit in het zuiden van Nederland. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Sjors op
"Corin Denis, captain bij No Surrender. Denis zit op dit moment in voorarrest wegens vermoedelijke betrokkenheid bij de productie van harddrugs." Wanneer iemand verdacht is of ergens van verdacht wordt, mag je dan wel zijn voor-/achternaam vermelden zoals in dit artikel?