Advertentie

Gemeente Haren gaat schade verhalen op relschoppers

De gemeente Haren wil dat de relschoppers zelf opdraaien voor de ravage die ze hebben veroorzaakt. Burgers worden opgeroepen schade te melden en aangifte te doen bij de politie.

22 september 2012

De gemeente Haren wil dat relschoppers die vrijdagavond tekeer gingen in de Groningse plaats zelf opdraaien voor de schade die ze hebben veroorzaakt. Dat meldt de gemeente op de website.

De gemeente roept burgers op hun schade te melden bij de gemeente en aangifte te doen bij de politie. Ook roept Haren mensen die foto's of filmpjes hebben waarop onruststokers herkenbaar in beeld zijn deze aan de politie over te dragen.

Een uit de hand gelopen Facebook-feest ontaardde vrijdagavond in rellen en vandalisme. Onder meer auto's, fietsen, (winkel)ruiten en straatmeubilair moesten het ontgelden. De gemeente is inmiddels begonnen met het opruimen van de ravage.

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Henk Daalder / Windenergie mediator
Stoere taal gemeente Haaren

Wie hebben de schade veroorzaakt?

Facebook, die iedereen informeerde?

De wegbeheerders die al die mensen in staat stelden naar Haaren te reizen

De NS, idem

De gemeente, die verzuimde iets als afleiding te organiseren?



Had dat meisje als held behandeld, dat ze Haaren op de kaart zette.

Zeg niet dat bekend was wat er gedaan moest worden op het gemeentehuis, want dat was wel bekend.



Piet / directeur
De stoere taal is omgekeerd evenredig aan de giga apatische houding van de Overheden. Moet deze taal maar als humor zien!
marija / kinderassistent
wie zijn ouders van dit meisje ? Hoe is mogelijk dat een kind van 16 zonder toesteming van haar ouders mag feest vieren ? Ze zijn lekker weg gegaan en nu ? Ik denk dat ze moeten ook schade betalen en verantwordelijk voor dit alles zijn
Advertentie