of 59185 LinkedIn

Gelderland boos over 'verrassingen' Lelystad Airport

Het ministerie van Infrastructuur handelt volgens Gelderland niet correct in het proces rond de uitbreiding van Lelystad Airport. ,,Er zijn veel onverwachte verrassingen, daar maakt de provincie zich zorgen over'', aldus het Gelderse provinciebestuur dinsdag in een reactie op het nieuws dat het aantal vluchten boven Ede en de Zuid-Veluwe plotseling is verdubbeld. Gelderland en Ede wisten daar niets van, terwijl er wel steeds overleg is met verantwoordelijk staatssecretaris Sharon Dijksma.
1 reactie

Het ministerie van Infrastructuur handelt volgens Gelderland niet correct in het proces rond de uitbreiding van Lelystad Airport. 'Er zijn veel onverwachte verrassingen, daar maakt de provincie zich zorgen over', aldus het Gelderse provinciebestuur dinsdag in een reactie op het nieuws dat het aantal vluchten boven Ede en de Zuid-Veluwe plotseling is verdubbeld.

Informatie-avonden
Gelderland en Ede wisten daar niets van, terwijl er wel steeds overleg is met verantwoordelijk staatssecretaris Sharon Dijksma. Dijksma meldde haar voorgenomen wijziging in een bijzin in een brief aan de Tweede Kamer. Maar pas tijdens de drukbezochte informatie-avonden die het ministerie vanaf deze week houdt kwam de wijziging naar voren. Ede zegt dinsdag 'overdonderd' te zijn. Gelderland noemt de handelwijze niet correct en is er niet blij mee. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Keijzer op
Is er een voorbeeld van dit niveau aan intitiatieven, waar mensen niet voor het blok worden gezet vanwege ondoorzichtige procedures?

Nu hoor je dat vliegtuigen heel laag moeten vliegen over Lelystad, om het hoger vliegend verkeer uit de weg te blijven. Daar waren die bewoners echt tevoren niet bewust van.

Kijk met dit en tal van andere zaken niet op, dat burger politiek en bestuur niet vertrouwen, hoewel we alsmaar horen van meer internationaal werkende Nederlanders, dat Nederland bejubeld wordt in het buitenland vanwege het goede bestuur.

Blijkbaar zijn er 2 fronten, waar eigen burgers het mee van doen hebben en er onethisch wordt gehandeld door zaken vaag te houden en een front waar blijkbaar mensen buiten Nederland wel nut van ervaren en positief beoordelen.