of 63623 LinkedIn

Geheime bemiddeling bij burgemeester Den Helder

2 reacties
De Commissaris van de Koningin van Noord Holland heeft een mediator ingezet bij het conflict tussen burgemeester Hulman en de wethouders over de woonkostenvergoeding en de omstreden opgave van zijn inkomsten.

Bemiddelaar anoniem
De naam van de bemiddelaar blijft geheim omdat ‘voor een optimaal verloop van het proces het noodzakelijk is dat het proces in alle rust gestalte kan krijgen.’ De poging tot bemiddeling is inmiddels al begonnen.

Radiostilte
Commissaris van de Koningin Borghouts heeft voor de komende twee weken volledige radiostilte afgekondigd rondom de zaak. Op 6 februari zal hij vertellen of er al resultaat is geboekt.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door e. van bunnik op
De wethouders stellen dat zij door Hulman zijn misleid. Laat dat zo zijn, het ergste is dat zij zich hebben laten misleiden. Dat vind ik veel erger.! Zij hebben daarmee het belang van Den Helder geschaad en moeten daarom m.i. aftreden i.p.v. aanblijven. En dan± Waar openheid in het bestuur troef is, is het in DH niet mogelijk?
De burgers horen ook te weten waar zij aan toe zijn!
Door piet brontsema (org adviseur) op
de ene Nederlander is de andere niet fraude op hoger niveau is kennelijk nog altijd toegestaan. Dat die Hulman zich niet dood schaamt en spoorslags verdwijnt.