of 58952 LinkedIn

Ex-wethouder Jo Dejong dood gevonden

Ex-wethouder Jo Dejong
Ex-wethouder Jo Dejong
36 reacties

Voormalig wethouder Jo Dejong van Meerssen is maandagochtend dood in zijn woning in Ulestraten gevonden. Hij heeft zelfmoord gepleegd. Dat maakte een woordvoerster van de gemeente bekend. 

Zoen tijdens carnaval
Het lichaam van Dejong werd maandagochtend in zijn huis gevonden door een bekende. De 58-jarige Dejong trad onlangs af als wethouder nadat hij een vrouwelijke gemeenteambtenaar tegen haar wil een tongzoen had gegeven. Dat gebeurde tijdens carnaval in een kroeg.

Geschokte reacties
Burgemeester Hans Schmidt van Meerssen heeft zijn vakantie maandag afgebroken en keert terug, aldus een gemeentewoordvoerder. Ambtenaren en bestuurders van de gemeente reageerden maandag geschokt op het nieuws.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door San op
@Martien, walgelijke reactie van je. BAH!
Door Hans op
@Martien. Wat een smakeloze reactie. Zo'n drama gebruiken om je eige zaakje weer eens naar voren te schuiven. Bah!
Door T crijns (directie Gebr Crijns) op
WAAROM ? WIJ GELOVEN WEL IN JOUW
Door Keulers (Zorghulp) op
DIT IS TE GEK VOOR WOORDEN!!!!!
DAT EEN GEMEENTE DIT EEN SUPERAARDIG MENS KAN AANDOEN!!!!!!!!
JO...JE ZULT HIER NOOIT VERGETEN WORDEN...
we leven intens mee met het gezin, de familie...en iedereen die JO een ECHT warm hart toedragen!!
Door Kees 1960 op
Casus 1
Je bekleedt een openbaar ambt en probeert tijdens carnaval een vrouw een tongzoen te geven. Daarop word je behandeld als een paria. Je collega's en raadsleden willen niks meer met je te maken hebben. Je ziet geen andere mogelijkheid dan eruit te stappen.

Casus 2
Je bent bankdirecteur, laat de boel in de soep lopen en berooft zo mensen van hun spaargeld en pensioen. Nadat de Staat de failliete boedel heeft opkocht, krijg je een miljoenenbonus van belastinggeld toe en blijft een gewaaardeerd lid van de samenleving.


Door hub rekko (NVT) op
geschokt door deze omstandigheden. Ik hoop dat de mensen op de achtergrond eens beraden wat ze hebben berijkt. Dit is dus echt eens mens, wat het beste voor had met iedereen, het water tot de lippen laten stijgen. Sterke en meedeleven voor de familie